Мура 2 етаж 7 ап. 46

В този раздел онагледяваме примери, които дават яснота на крайния клиент за различните стилове и похвати, които може да се използват при интериорните решения. Нашите интериорни проектанти са в готовност да създадат подходящата комбинация от Вашите желания.

Разположение на апартамент

Скандинавски стил

Простота, функционалност, комфорт и хармония. Скандинавските къщи са уютни, удобни и в същото време просторни, светли. Зараждат се принципи за употреба на естествени материали, залага се на неутралните цветови палитри, като се поддържат семпли линии и се дава приоритет на функционалността на всяка част на интериора.

Скандинавски стил

Индустриален стил

Основните компоненти на този стил са старо дърво, метал със следи от ръжда или патина и бетон. Особеното тук е, че метала трябва да бъде матов, без следи от блясък. Част от красотата на индустриалния интериорен дизайн е неговата простота. Именно за това и гореизброените материали са звездите на интериора. Кухните от неръждаема стомана, бетонните стени и метални аксесоари се вписват по уникален начин в индустриалното пространство.

Интериор в индустриален стил

Минималистичен стил

Минимализмът е интериорен стил, който се определя от строгостта и лаконизма в декорацията. Постига се главно чрез използването на функционални мебели и интериорни предмети и форми. Цветовата палитра е семпла, често се състои от не повече от два основни цвята. Минималистичните интериори обикновено са изчистени и компактни и имат отличителна геометрична форма.

Интериор в минималистичен стил

Защо да изберете сграда Мура ?

Самостоятелна улица тупик, която осигурява спокойствие - Функционални и разнотипни жилища на цени от инвеститор - Сградите се изпълняват от строители с дългогодишен опит - Предвидени складови помещения и паркиране за всеки имот - Непосредствена близост до метростанция, супермаркет и парк - Свържете се с нас, за да Ви изпратим видео оглед за всеки имот -

MuraResidence

Офис продажби Refer Real Estate